Svete mise su radnim danom:
u 07:00 i 18:30
a nedjeljom:
07:00, 09:30, 11:30 i 18:30  sati.

Dječji zbor

Hitova: 2198
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

DJEČJI ZBOR župe svetog Antuna Padovanskog

To smo mi. Ima nas 20-ak. U dobi smo od četvrtog do sedmog razreda osnovne škole. Zbor vodi gospođa Dora Koceva-Tetec koja svira klavijature i poučava nas pjevati. Imamo i dvojicu gitarista: Matiju i Petra.

Naši susreti i probe su svake subote u 13h u vjeronaučnoj dvorani.
(Tijekom ljetnih praznika nemamo probe, s početkom škole i mi počinjemo sa svojim probama).

Družimo se, veselimo, molimo, ali što je najvažnije od svega veličamo i slavimo našega Gospodina pjesmom. Radosni smo što možemo obogatiti svetu misu darom koji nam je dao Gospodin. Ove godine obogatili smo i slavlje prve svete pričesti. Trudimo se i veselimo svakoj novoj pjesmi koju naučimo.

Pjevamo svaku zadnju nedjelju u mjesecu u 9:30 sati.

Moramo reći i to da su nas naši pateri fra Marijan i fra Krunoslav počastili predivnim hodočašćem na Mariju Bistricu, 22. svibnja 2010. godine uoči svetkovine Duhova, gdje smo se družili s prvopričesnicima. Bilo je jako lijepo provesti dan u molitvi, igri, pjesmi i druženju. Bili smo na svetoj misi, posjetili smo samostan Karmelićanki, molili smo križni put a ostatak vremena smo proveli igrajući se na travi.

Unatoč tome što nas je 20-ak, to nije konačna brojka. Za pjevanje u zboru ne morate biti pjevač savršenog glasa, ne morate znati čitati notne zapise, ne morate znati svaku crkvenu pjesmu na pamet!

Treba vam samo jedno - DOBRA VOLJA!
Ne kaže se uzalud da tko pjeva dvostruko moli, a Crkva ne pridaje uzalud toliko važnosti glazbi u liturgiji. Pozivamo vas da nam se pridružite i zajedno s nama pjevate Onomu koji je vrijedan svake hvale, našem Gospodinu. Očekujemo vas!