Samobor – Kuća susreta Tabor

Milana Langa 18, Samobor 10430, Hrvatska

(01) 3369 781

091 5986 972

(01) 3361 844

E-mail: info@tabor.hr

https://tabor.hr/

Kuća susreta Tabor pripada Hrvatskoj franjevačkoj provinciji sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu.

U organizaciji Kuće susreta Tabor najčešće su događaju duhovne obnove i seminari ozdravljenja i oslobođenja, ali isto tako često i za osnovno kršćansko iskustvo, pa zatim seminari obraćenja, te biblijski, franjevački, euharistijski i slično.

Većinu seminara takve vrste vodi fra Ivan Matić sa svojim suradnicima.

Osim toga funkcioniranje Tabora osigurava i lijep broj poslužitelja, tj. laika, vjernika koji svoje vrijeme i dobru volju rado darivaju svemu onome čemu ova kuća služi.

Ponekad se kuća daje na raspolaganje i drugim grupama i pokretima koje koriste kuću za svoje programe tijekom vikenda ili dulje.

Zahvalni smo Gospodinu Isusu za sva divna djela obnovljene vjere, radosti i utjehe, ozdravljenja i oslobođenja koja se događaju kroz sakramente i molitvu, te kroz slušanje Božje riječi i zajedništvo ovdje na Taboru.

“La Verna” – Filijala Tabora

Na Žumberku, uz mjesto Višoševići, Kuća susreta Tabor ima dvije kuće koje mogu za dnevni boravak ili tijekom vikenda udomiti grupe onih koji žele u prirodi i u tišini provesti trenutke duhovne obnove. Mjesto je nazvano “La Verna” na spomen onog mjesta u Italiji na kojem je sv. Franjo Asiški primio od Gospodina Isusa rane na svom tijelu. Prikladno je za Framaše, grupe mladih, ali i druge koji se odluče za takvo iskustvo. Za sam boravak na ovom mjestu dovoljno je dogovoriti se s vodstvom Kuće susreta Tabor.

Više na tabor.hr