“Tabor” – blagoslov radova

   Tijekom ljetnog zasjedanja definitorija naše provincije, a uoči samoga blagdana svetih Ćirila i Metoda,  u prisutnosti braće definitora, poslužitelja Kuće susreta Tabor, te izvođača radova i projektanata, provincijal fra Ilija Vrdoljak blagoslovio je početak radova oko izgradnje nove dvorane i adaptacije sadašnjih prostora u Taboru.

    Kuća susreta Tabor je postalo poznato i priznato mjesto duhovnosti i molitve, zahvaljujući našem dragom bratu, pokojnom fra Zvjezdanu Liniću, koji je i utemeljitelj Kuće susreta Tabor koja je prošle godine proslavila svojih 20 godina postojanja i rada.

  Njegov hvalevrijedan i neprocjenjiv rad i djelovanje nastavlja jednakim žarom fra Ivan Matić, sadašnji voditelj Kuće susreta Tabor i voditelj duhovnih seminara.

   Potrebe Tabora za većim i boljim prostorom su bile prisutne i za vrijeme pokojnog fra Zvjezdana, ali se do sada nije išlo sa realizacijom tih planova. Zalaganjem fra Ivana se počelo planirati i sada konkretno raditi na proširenju i adaptaciji prostora Kuće susreta Tabor.

   Zahvaljujemo Bogu na svakom susretu s Njime koji je omogućio svim vjernicima koji su pohodili Kuću susreta Tabor i vjerujemo da će i ovaj trud oko materijalne izgradnje pomoći ljudima da u kući duhovnosti i molitve ljepše i ugodnije borave i slave Boga.

   Veliko hvala svima vama koji svojom ljubavlju i dobrotom pomažu ostvarenje ovog našeg projekta.

Svi koji žele pomoći mogu poslati svoj prilog na broj žiro računa Tabora:

Franjevački samostan Kuća susreta Tabor

Ul. Milana Langa 18, 10430 Samobor – HR1223400091110016506

Za uplate iz inozemstva: 

IBAN: HR1223400091110016506 – SWIFT CODE (BIC): PBZGHR2X

Neka vas Gospodin blagoslovi i čuva u svojoj ljubavi.